Anotace: ...ještě jednu? Malý příklad, jak se dá "básnit" tak, že to připomíná plynulý proud - veršovat, jako když dýcháš... zábavné, ne?
Tak lehce plynou snad jen Styxu vlny
jako Tvé verše,jejich svižný proud,
že nezbývá než počet plný
v hodnocení stejně lehce odkliknout
promiň, to byl úlet,ale básnička se mi moc líbila.
02.09.2005 13:55:00 | Branwen1
Zdraví tě Sigourney, Jirko. Nic si s ní nedělej - je to senzační holka a navíc bezvadně píše a ví, o čem mluví. Snaží se ti trošku pomoct. Dík za zastávku - já sem v posledních dneech spíš tady, a Sigurku nechávám na Písmákovi. Ale i tak mě mrzí, že ani tady neexistují konstruktivnější kritiky a větší diskuze o básnění. Co naplat.
02.09.2005 09:41:00 | Styxian