Amores Peros
Anotace: A ještě něco o lásce
Amores peros, láska kurva je.
Každý, kdo si lásku maluje,
pak často končí v úžasu,
co na ní viděl za krásu.
Najednou procitne, jakoby ze sna,
má nyní pocit že vůbec ji nezná.
Že před ním někdo cizí stojí
a on sam sebe se bojí,
protože vzpominá jak to bylo krásné,
jak jí čistě z lásky psával básně
a najednou jakoby zemřela,
ta osoba zmizela docela.
Zůstal po ní jen někdo cizí
a všechen cit najednou zmizí,
zůstane jen mysl vzpomínek plná,
láska je jaksi neúplná,
když miluješ někoho kdo není,
to člověka nadobro změní.
Už nikdy nebudeš tak slepě věřit,
každého budeš si hned dvakrát měřit,
všechno je šíleně podezřelé
a připadá ti to neveselé,
když tě zas někdo miluje.
Amores peros, laska kurva je.
Přečteno 452x
Tipy 14
Poslední tipující: Klarish, Thesssinka, Kikay, Mary-Lin, Lissa, bajli33, Dedillope, CHoKoLaTeKiss, SZN
Komentáře (8)
Komentujících (8)