Dnes v noci
Anotace: O zklamáni,které bolí...klidně připojte svůj komentář, budu rád:)
Dnes v noci
chtěl jsem spáchat strašný zločin
ukrást lucernám jejich duši
a nechat si to světlo pro své oči
Dnes v noci
jak jsem mohl být tak naivní
svět,lucerny a všechno o čem sním
zhasla jsi polibkem posledním
Dnes v noci
chtěl jsem spáchat strašný zločin
ukrást světlo luceren pro náš svět
a noc bez tebe je spravedlivý trest
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: nevery
Komentáře (0)