..jednou přeci..
Anotace: S/Bez věnování/m
Jsi velká a rozumná,
říká mozek každý den,
city stranou, zahoď sen,
nevěř svému srdci..
To zas mluví s odvážností
o splněných nadějích,
ovšem věř si neznalosti..
..tohle nikdy ne(s)končí..
Přečteno 406x
Tipy 7
Poslední tipující: Sýkorka07, kikis, Haniéčka, Romana Šamanka Ladyloba, Lilly Lightová, Agniezka
Komentáře (3)
Komentujících (3)