Anotace: po delší době neco malého napsaného....
..to je panečku...jako oka mžik...na míru šitý háv pánovi času...výstižné...óóó,poklonka
17.04.2009 08:31:00 | zvířenka
u druhý sloky sem si myslela že se mi líbí víc jak ta první a u třetí že je nejlepší... tak sem to přečetla celý znova a zjistila sem že sem se spletla - sednou k sobě a celý je to skvělý :o)
12.10.2008 14:32:00 | hanele m.