Láska
Anotace: zamilovanost je krásný cit
Já chtěla bych Ti vyprávět
o tom jak kouzelný je s Tebou svět.
Jak nádherné je dívat se do Tvých očí,
vždy má hlava štěstím se točí.
Jak úžasné je dotknout se Tvého těla,
bez toho doteku žít se nedá.
Jak dokonalé je líbat Tvé rty,
v mé mysli jsi jen...TY...TY...TY
Komentáře (0)