Už zítra
Anotace: někdy i když milujete, musíte se rozloučit kvůli sobě
Zítra, už zítra
povím ti jak moc tě mám ráda
Zítra, už zítra
ještě naposled poškrábu ti záda
Zítra, už zítra
soucitně se na mě podíváš
a na uklidněnou mi pusu dáš
Zítra, už zítra
ta bude poslední
až po nočním snu lásky se rozední
Zítra, už zítra
naposled pohladím tvou tvář
a mé oči zaplaví slzy
Zítra, už zítra
sbohem lásko má ti dám
nechci se už trápit dál
Zítra, už zítra
stále tě miluji
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: Metcheque
Komentáře (1)
Komentujících (1)