Obrození
Anotace: Pocity jedné krásné dívky.... slovy jednoho mládence....
Uprostřed davu,
ztemnělý zrak,
na skloněnou hlavu,
dopadl růžový mrak.
Zvedla pohled k nebesům,
a hvězdu jasnou padat zřela,
tu došlo v srdci k otřesu,
a lásku zase cítit chtěla.
Hvězda, hvězdička,
Sluneční kvítek,
malá, tak maličká,
setkání stříbrných nitek
že z dálky letí, nevnímá,
den nebo chvíle pouhá,
cítí, že ji chytit má...
a duší vane... touha
Krása okamžiku,
krása sladkých míst,
trvání cukrbliku,
trvání krásných jízd...
co na tom však záleží?
Ta hvězda malá, maličká,
zažehla dvě sluníčka...
a zahřála dvě srdíčka...
Přečteno 400x
Tipy 3
Poslední tipující: Jean89, somewhere
Komentáře (0)