Ne
Anotace: Ne jest ne a říci ne je obtížné
Úskokem do neznáma
propad k tobě blíž
abstraktní slovo láska
je semnou jen kříž.
Pohledem do očí
cítím se sláb
jak říci ti ne!
Zbloudilou myšlenkou
nejkratší cestičkou
do srdce a v srdci
nenávisti a láskou
zústanu dál,
neb spojení zůstanou
jako voda a oheň
myšlenkou na tebe odcházím sám
Přečteno 354x
Tipy 19
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Kyška, anatantal, Bohém z Pernštejna, Oči, Holis, Bíša, Efiee, Psavec, Caracol, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)