Výkřik do tria
Odpouštím všem a všechno.
Omlouvám se všem a za všechno.
Vy jste moje všechno.
Jednu snad znova nálézám.
Druhý mi proklouzl mezi prsty.
... jak voda tekoucí...
Však já vím,
C´est la vie!
Někdy tu francouzštinu opravdu nenávidím...
Žijeme dál, protože musíme.
Přečteno 565x
Tipy 24
Poslední tipující: Petbab, Walentine, jitro, Jin, Lady Carmila, WhiteSkull, jiljovský, Yukki, Holis, WAYWARD, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)