Počkám si na lásku...
Anotace: A narostou křídla...
Napětí těká,
v bublinkách zrádně pění,
od časného rozednění,
trhavě seká…
Myšlení vázne,
chybí nutné soustředění,
napříč všemu ohrazení,
protipóly kladné…
Třas vzrůstá,
vibruje tichem doufání,
dlouhé, trpké čekání,
duše tak pustá…
Náruč měkká,
zahřeje pevnou dlaní,
sílu dodá ke vzlétání,
láska odvěká…
Komentáře (9)
Komentujících (9)