Anotace: Někdy si navzájem ubližujeme víc, než si myslíme. Neboť osoba, která Tě zná jako své boty, ví nejlíp kam bodnout, aby to bolelo nejvíc..
Tak s tímhle se umím dokonale sžít... taky to občas prožívám... Moc krásné verše - úžasně výstižné, vystihují přesně ten pocit když si myslíš že tě někdo podrží ale on Ti podrazí nohy...
19.11.2008 10:08:00 | Etain
Mluvíš mi z duše....cítím se právě uplně stejně a nevímm jestli to dál unesu..
19.10.2008 21:43:00 | bajli33