Světla střípek
Anotace: pár řádků, které mne napadly při pohledu z okna a poslední paprsky slunce ozářili střechu vedlejšího domu... za komentáře děkuji
Střípek světla,
za sklem schovaný,
do oka zaryl se,
do hlouby duše,
tam ukryl se,
dal procitnout naději,
ukázal cestu,
hle viděl jsem,
nad střechou hvězdu,
na komín sedl se,
hrdliček milostný pár,
já styděl se
a slza po tváři stekla,
to když poznal jsem,
co ve mne,
zůstati nemá.
Přečteno 371x
Tipy 3
Poslední tipující: Jamesow, Lota
Komentáře (1)
Komentujících (1)