Tvá bestie
Kdo ty jsi, že nemáš strach-
-vidíš na mně samý klad,
Lžu ti – já, tvá bestie,
Co mučí, nežli zabije,
Nemáš slov, nevěříš tomu,
Jsi tu se mnou,chceš mě domů,
Toho hada, roztoče,
Co místo pusy pokouše,
Neutečeš? Máš dost síly?
Tahat z vody krokodýly?
Drž se, běž, já jsem ta tvá,
Však zlá a zatím bázlivá.
Přečteno 371x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, Radek.oslov.Šafárik, jedam, saddova, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)