Zrozena
Srdce mého půle
složená do úchvatné
Zdrojem síly, vůle,
momenty nevratné
Polibek tváře
Oheň radosti
planoucí v sněhu
Chci dát v hravosti
lásku a něhu
milované Kláře.
Přečteno 501x
Tipy 3
Poslední tipující: Maro Deives, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (1)