Čas
Včerejší noc,
byla důkaz víc než dost...
Vím,
že mě miluješ,
vím,
že jsi se mnou,
že pocity prožíváme
téměř stejnou měrou...
...Jen čas...
...ví co bude...
...Jen čas...
...Mě uzdravuje...
...Hluboko v duši...
Přečteno 511x
Tipy 8
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, hanele m., Jin, Bíša, sondulacek
Komentáře (2)
Komentujících (2)