M I L E N E C
M je pro milování s Tebou můj miláčku
I je pro intenzitu našich vášní,přání a snů
L je pro lásku ke všemu co děláš,
pro lásku,kterou nikdy nezradím
E je pro Tvou existenci ať už je jakákoliv,
ať už jsi kdekoliv
N je pro nikdy bez Tebe
E je pro extázi ze všeho co je Tvý
C je pro cítit,že jsme navždy úplně navždy SVÝ
Komentáře (0)