Loučím se...navždycky
Anotace: už to nejde...i když myslíš, že jo...(pro Kudrnáče)
Když slunce v našich očích zapadlo
a my věděli,
že naposled
ho vidíme stejně,
v slzách chtělo se mi smát
všem těm mlčenlivým párům,
co toulaj se sešle
v ulicích
hazardních hráčů,
kde poznaj,
že lásla je prohrou
a všem klaunům,
protože život
už dávno přestal být komedií.
Přečteno 422x
Tipy 7
Poslední tipující: kikis, 6thSun, Jiparo, saddova
Komentáře (4)
Komentujících (4)