Anotace: Rozpor citu je jako den a noc...Nedokážu žít ve snu, a ani se ho vzdát...Znáš to? (pro Šípkového prince)
citim z toho mnoho pocitu, skryto mezi radky je taky dost, nebo tedy ja to tam aspon ctu... je to kratke,ale vystizne..
14.10.2008 18:54:00 | saddova