hmhm
Bojuji pro chvíli
Bojuji věčnost
Dokážu zvítězit,
prokázat věrnost?
Bojuji pro věčnost
Už bojuji Chvíli
Vždyť nemám tu nelidskost
tvář na dva díly
Bojuji s věčností
Bojuji s chvílí
Bojuji pro lásku
..ještě ji cítím!
Snad pád nemá svědomí
Snad pád nezná soucit
Udělám cokoli,
jen nechci se loučit!
Bojuji s věčností
Chvíli co chvíli
už není mi po boku..
sám, ztrácím už síly...
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, strašidýlko-střapatý, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)