Anotace: Iwoši, to je pro tebe! Tak si to přečti...
Sbírka: Básně milovaným
Sice nejsem Iwoš, ale i tak to oceňuji. Líbí se mi ta jednoduchost a neschovávání významů za přehršel nesmyslných slov, jak to někdy u básniček bývá a jak to dělávám někdy i já:)
15.10.2008 17:20:00 | krok
Iwoš to možná ocení, ale pro mě je to - přiznávám - trochu zoufalý výkřik...
15.10.2008 00:57:00 | G.P.