Horké slzy
Anotace: Je to o mooc nešťastné holce...
Horké slzy ji na tváři pálí,
nechá je stéci po kapkách.
Tiše a pomalu hlavu svou sklání,
není tu muž, co byl by tu k mání,
dnes si ustele na kytkách.
Nešťastná holka co brečí si v dlaních,
bolestný pohled na veliký žal,
slzy je malá a přece tak pálí...
duha se objeví někde tam v dáli,
kde je ten muž, co včera tu stál...
Vysychá potok a uschne též slza,
ztratí se city a půjdeme dál...
Noc bude chladná s ránem přijde rosa,
holka, co tancuje na louce bosá,
kde je ten muž, co včera tu stál..
Komentáře (1)
Komentujících (1)