tynunko skvěle, srandu si dělat, no jo, taky způsob jak pochválit ;-) Díky :-)
20.10.2008 17:20:00 | certsest
krásná básnička,škoda že vás neznám,skoro bych řekla,že se v ní vidím
kéž by tak někdo skládal pro mě
18.10.2008 11:05:00 | tynunka86
To saddova : Je mi líto, že nenalézáš pochopení v mých dílech. Rytmus neřeším, bohužel nejsem vzdělán v tomto směru, takže snad časem pochopím jak udělat vše správně. Zde mi šlo spíš o smyl než formu a ten pochopí možná jen adresát. Díky ale za názor, zkusím si vzít ponaučení pro příště. :-)
16.10.2008 10:43:00 | certsest