...
Anotace: mno,čas vyléčí všechno,vzpomínky však zůstávají
Jeden večer,
zdál se mi o tobě sen,
byla to jak pohádka,
však později od ní zavřeli se vrátka.
Potom přišlo zklámání,
ale teď o tom už nemám ani zdání.
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Tezia Raven
Komentáře (0)