1 plus 1
Anotace: ...o jedné, co stála za to, abych pro ni psal
1 plus 1
podnájem na holým bříšku,
Kde o tvý krajině na hrudníku
Napíšu knížku
A do infuzí
Dám si každý tvůj nádech
A tvůj úsměv vyskloňuju
Nejmíň v osmi pádech
Trochu nevěrná
Ale mýmu srdci
Přímoúměrná
Jseš
Tak co
Chceš?
Poslední tah
Než misky vah
Ztratí rovnováhu
A ty odletíš?...
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, zvědavá, Lonely.girl, labuť, SZN
Komentáře (2)
Komentujících (2)