v noci
V posteli po mně pořád chce
abych vyprávěl o lásce
vždyť tuhle pohádku
už dávno zná i pozpátku
když nazí v klubko spleteni
vyprávím o ni ob dva dny
šeptem tmou
a dechem běžce maratonu
já v její tůni tonu..
Přečteno 402x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Efiee, Marfuša
Komentáře (4)
Komentujících (4)