Slzy zapomnění
Padají k zemi slzy
smutné
a chladné
jsou promáčené smutkem
lepí se
a studí.
Nelze je smýt
je to krev naší lásky
kde jen oči pláčí
a srdce puká bolem.
Vytrácí naše city
které se přemění
v chladné kapky utrpení.
Nesuš je
rozplynou se v zapomnění.
Přečteno 432x
Tipy 16
Poslední tipující: Tacca, Bíša, Holis, R., *whatsoever*, Efiee, Psavec, labuť, Mbonita, Squat_the_world, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)