LASKA
Láska je věc kterou ma každý v sobě,
laska je věc kterou chci dát jenom tobě.
Ty to ale nevnímáš že?
Já vím, že ne:(
Když se tě chci na něco zeptat,
otočím se a du radši pryč,
protože se nedokážu dívat na tu tvou tvář,
jak se mračíš.
Přečteno 396x
Tipy 1
Poslední tipující: sondulacek
Komentáře (0)