Malá kouzelnice
Anotace: Pár slovíček, které mě nějak napadli ve smutnější chvilce a lehkém opojení alkoholu při myšlence na jistou osůbku :-) za komentáře děkuji
Nesmělá,
předsudky spoutaná,
kouzelnice malá,
však mocná,
v duši zamčená,
v dením světle průhledná,
mezi lidmi ztracená,
v davu opuštěná,
úsměv vytesán do skály,
jenž břehy rozebírá,
však hráze staví
a pohled smutný, co studí,
strach nedá jí vykročit,
otevřít dlaň,
nebát se
a zkrotit tu saň,
vládkyni samoty…
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: Markeťák713
Komentáře (1)
Komentujících (1)