Pro Filípka
Filípku můj milovaný,
skládám pro tě báseň,
osud můj je prostě daný,
a chybí mi i bázeň...
Potkala jsem tě před chvílí,
snad jsme se sobě zalíbili...
Snad se i máme rádi,
ale nespěchej, i když čas tak pádí...
Filípku, co je pro tebe správné,
Filípku, co tě na holce bere?
Když pusa za pusou padne,
co tě na holce dere???¨
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: Ped111ro
Komentáře (0)