Anotace: Ten název nemá souvislost,ale připadalo mi, že se k tomu tak hodí
Pravdivá a moc krásná. S láskou padaj konvence, kdo se ohlíží na okolí, nemiluje.
18.10.2008 11:01:00 | kryndy
Modrá je barva snílků, naděje, zimy, ale i hloubky a melancholie...ale je nádherná a proto jí mám ze všech nejradši :-)
17.10.2008 19:03:00 | Chancer