není to doufám jen bilancování..neb jsme velké děti co si umí hrát až do konce svých dnů:-)
17.10.2008 20:21:00 | Mbonita
No vidíš! Ještě k roli manžela přidej roli milence a bude to dokonalý! :o))
17.10.2008 16:38:00 | Hannazka
Jsi manželem... to je pěkné, také se těším, až ho budu nmít, Ovšem kdy, to ještě není jisté, možno brzy a možno o chviličku déle. Sňatek není pro mne až tak důležitý, lidé se miují aj bez teho. Ovšem miminko má pro mne vetší cenu.
17.10.2008 12:50:00 | NikitaNikaT.