Lásko
Anotace: Co je vůbec ta láska?
Lásko- ty ani nevíš co způsobuješ
Jen nám všem ubližuješ
S časem jenom běháš
Druhou šanci nám nedáš
V dálce se nám ztrácíš
A jen málokdy se vracíš
Ale uvědom si že my tě potřebujeme
Jedině tak svou duši a srdce zahřejeme
Lásko-ty jediná nás můžeš hřát
Jen s tebou se můžeme smát
I když se nám čas může smutný zdát
Jsi to nejlepší co si můžeme přát
Ale na druhou stranu jsi hrozná
Ví ten kdo tě pozná
S city si jen zahráváš
S vášní,slzami a štěstím si jen tak lehce pohráváš
Prosím neotáčej se k nám zády
My jsme přece taky lidi co mají rádi
Nic ti nemůžeme slibovat
Ale dej nám šanci milovat
Komentáře (0)