Dva metry lana
v půjčovně provazů
půjčím si na neděli
snad jsou to rána
bez lásky důkazů
co nás dělí
a nebo noci studený
s jedním mrtvým tělem
ozvěny šeptaj ze stěny
spala jsi z nepřítelem..
Zajímavé obraty. Připomnělo mi to nedávnou smrt, jedného docela mladého člověka, který se oběsil... byl velmi nešťastný a život jej už mocka trápil... ST! je za obas a myšlenky.