neděle
Četl jsem si na záchodě
politiku národní
že prý jsou v modě vzducholodě
závodní..
A místo na procházku
se psem na vodítku
v neděli vezmu krásku
do oblak na prolítku
nad lesy v Křivoklátě
kde Berounka se vlní
nemyslím na závratě
a srdce se mi láskou plní
když vítr vydrží
tak ráčím vzít dnes vaše pihy
do Chuchle na dostihy..
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: čokoládovejdort, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)