ST! za obsah, druhá část se mi líbí o malučko víc, pěkné myšlenkové dílko, dobře se mi četlo, takové lehoučké, lehce nostalgické :o)
19.10.2008 15:48:00 | NikitaNikaT.
...čtu dole pod sebou...roztěkanost...já to tak necítím...leda, že bych u vetešníka našla spoustu zajímavých věcí, pak by mě to k tomu nutilo...sem a tam a hle a tu :-)))...teď vážně, moc se mi líbí tohle dílko...
18.10.2008 11:18:00 | Lota
díky vám moc. Sem roztěkanej, rozlítanej, a ani na vás nemám kdy. Ale to se spraví. Pak se já budu kochat vámi.Díky.
18.10.2008 11:17:00 | cevert
...tak já zas dávám přednost poslední sloce , myslím si , že vydá za celou báseň .
Připadá mi ten začátek dost roztěkaný , myslím si , že by tomu pomohlo trochu více soudržnosti v těch několika prvých slokách . Ale jinak se mi to jako celek líbí ...Jirka
18.10.2008 11:08:00 | kavec
No to jsem nečekala, vlezu sem a hned první básnička, na kterou narazím je tak úžasná, nejlepší, kterou jsem za posledních několik měsíců četla. Uplně bezkonkurenční.
18.10.2008 10:54:00 | Lasska