Miluju tě stále víc
Opakuji stále znova,
tyhle čtyři smutná slova...
Někomu možná veselá se zdají...
Ale ne tomu,kdo pravdu tají...
Tomu kdo tyhle slova kdysi říkal...
Ten který se vzdal a z boje utíkal...
Tomu člověku já věřila...
Bohužel tím jsem ho ztratila...
Nevěřila jsem,když jeho oči zklopené byly...
Jako by na kostele kostelní zvony bily...
Slyším slova vypravěče a zacinkal zvonec...
Řekl si to...Už je konec...
Přečteno 397x
Tipy 3
Poslední tipující: Someday, Zasněný básník
Komentáře (1)
Komentujících (1)