CO JE TO LÁSKA???
Co je to láska?
Prokletý cit, co nezná slitování
neb nádherný dar, co touží po milování?
Co je to láska?
Dirigent, co sám si hudbu hraje
nebo to krásné jméno, co zní mi stále v hlavě?
Co je to láska?
Je krutá, zlá a bez lítosti
nebo krásná, naplňující a plná radosti?
...Toť otázka...
Přečteno 387x
Tipy 2
Poslední tipující: Noc17
Komentáře (1)
Komentujících (1)