Samota je svízel lidského bytí. Samota je nejvyšší soudce v hloubi každého z nás. O samotě poznáme to, co je možnou pravdou.
V samotě se člověk ztrácet nesmí. Musí v ni najít sílu vůle. Dokázat pohnout kamenem v hledání.
Někdo najde v samotě sílu, jiný se bude ztrácet...
07.11.2008 10:10:00 | ShihonTom
Dávám ST! Pro mne je to spíše takové zamyšlení, ale je to dobré, má to myšenku a skutečně to nutí se pozastavit a několik věcí si prostě uvědomit.
19.10.2008 18:01:00 | NikitaNikaT.