Pro ranní pohodu... prstoklady jemně doťukávaly poslední akordy noční symfonie.
Začíná svítat...
20.10.2008 19:32:00 | Šerpík 1
Jako vždycky...Tvé básně potěší, zahřejí a ukazují, že láska ještě stále existuje v té nejkrásnější podobě :o)
19.10.2008 12:08:00 | labuť
ackoliv je to tema celkem intimni a proneznele, tak me ty sluvka nejak neoslivila, treba to v te v zavorce, ze se sny neplni mi prislo hodne nadbytecne... proste se mi to asi nedostalo pod kuzi, ale verim, ze priste to bude lepsi :)
19.10.2008 12:08:00 | saddova
*
Erotično
v té nejněžnější podobě
* :))
pozdrav :))
19.10.2008 11:24:00 | Zamilovaná do nezamilované doby