Muzika
Kapačku kytary zavedenou v srdci
poslouchám staré Párply a Kvíny
z časů opuštěných srdcí
zaháním večerní splíny
Kapela Seržanta Pepře
vyťukává pod žebry jasné melodie
Jes i Flojd plaší z hlavy
jedovaté zmije
S Mertou si zasmutním
nad láskou písmenkovou
žetém má milá
buď mojí písničkou opakovanou i novou
Ól jú níd is laf
o to tu jenom běží
z Ouldfíldových zvonů
do uší svátečně sněží
Komentáře (2)
Komentujících (2)