PŘÁNÍ NA DOBROU NOC
Anotace: když se člověk zamiluje a sní moc medu
Dobrou noc lásko nejkrásnější,
miláčku nejsladší,
nejosvěžující kapičko deště,
nejzářivější hvězdičko,
nejroztomilejší medvídku,
nejmilejší srdce moje...
...miluju a miluju Tě....
...pořád,
stále,
od narození až do smrti,
od hlavy až k patě,
od začátku až do konce,
od severu k jihu...
...mám Tě ráda...
...nekonečně,
na ležatou osmičku,
dlouze a neskonale
až do skonání,
bez počátku i konce...
...skládáš ve mně krásnou báseň
o milování těla a duše,
ošklivého a krásného,
neuvěřitelného a obyčejného...
...slova lásky...
...skláním mu poklonu
na Tvých kolenech
u břehu našeho citu,
jemného jak písek,
ve kterém se topím...
...až po uši...
...se červenám
a říkám Ti
"DOBROU NOC"
Komentáře (6)
Komentujících (5)