Vrátíš-li se, počkám
Anotace: kdyz nekdo odjede daleko a ma se vratit az po nejake dobe :)
Vrátíš-li se, počkám
Jsem nemocná jen z úsměvu tvého,
srdce z tesknění mě pálí,
když vím, že jako medvídka svého,
tě nemám ani tam v dáli.
Nevím, co děláš, co v srdci máš,
mám strach, že ti nechybím.
Někomu možná polibek dáš
a vrátíš se, že se ti nelíbím.
Jsi dál, než se zdá,
mé srdce se však nedá
a bude čekat, až ho opět přijmeš.
Scházíš mi jako schází slunci den,
jako když snění postrádá sen.
V úmoru čekám, až přijdeš.
Lásko, snad se mi vrátíš,
tak jak si odjel.
Snad na mě myšlenky neztratíš,
teď, když´s mi do srdce cosi zasel.
Až stisknu tvou ruku zas,
budu vědět, žes to ty.
Až uslyším tvůj něžný hlas,
opustí mě ty tesklivé hroty.
Kdyby k tobě aspoň pírko dolétlo,
ukázalo by ti, co ve mě vzkvetlo,
poslala bych na něm lásky květ.
Posílám za tebou polibků tisíce
a stále čekám, až pohladím tvé sladké líce,
pak bude patřit nám celičký svět.
Přečteno 391x
Tipy 8
Poslední tipující: jedam, Květka Š., Aka Kiss, Zdenek, Káňátko, Caracol
Komentáře (1)
Komentujících (1)