Zdá se, že chybička se vloudila. Nic méně líbí se mi obsah, dobrá myšlenka. Láska přebolí, až přinde nová, abo až prostě rány odezní...
20.10.2008 15:08:00 | NikitaNikaT.
přetejká... bože to slovo me dostalo :-D
u slovicka raní, jestli to myslis jako rano teda, tak ti tam chybi jedno n..
19.10.2008 15:55:00 | saddova