klid
Anotace: ...nemám ho ráda
cesta cestička, taková bledá
občas ukápne kapka - krve
kdo jest původcem - nedozvíš se
přirozený původ věcí a života
plyne jako ta řeka
jako krvavý pramen teče
a pak jako unylý potok
klid duše - kde jest ta fantazie?
štěstí není v klidu,
neb klid je smrtí duše
Přečteno 326x
Tipy 10
Poslední tipující: Vlk v rouše, strašidýlko-střapatý, Rbb, WhiteSkull, NikitaNikaT., Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)