Nečekala, u Tebe, Básnička...
Anotace: ...mini básničky
Já nečekala že zas budu snít,
nečekala že tě budu mít.
Nečekala že zblázníš mi mysl,
nečekala že poznám života smysl.
Nečekala že podporu v Tebe najdu,
za svým cílem si ale jdu!
U Tebe cítím se v bezpečí,
konstatuji v meziřeči.
U Tebe pociťuji uvolnění,
uvolnění nad které není.
U Tebe nepřemýšlím nad zítřkem,
už nejsem jen pouhým útržkem.
Neměla bych,ale...MTR
Básnička úlet do neznáma,
najít slova;co jsou mezi náma!?
Básnička,sic jen písmena v řádku,
lásku,tu Ti ale nedám na památku.
Básnička,myšlenky slova touhy,
co udělat pro pohled pouhý?!
Zasypat Tě nejen básničkama,
ale i láskou,štěstím,porozuměním,
už nechci hýbat hodinovýma ručičkama,
s Tebou už čas a budoucnost měním...
Přečteno 566x
Tipy 1
Poslední tipující: sondulacek
Komentáře (0)