TEČKA V OKU
Anotace: ...konec jedne lásky.
*
Tečka v očích tvých
konec za větou
bez úsměvu tváře
ruce odtaženy
za tělem studeným
hrdelní lež
dere se pozpátku
bez vzpomínek
na lásku
která byla
v obalu duše
ukrytá v srdci
promílaná hlavou
bez otázek
skončila
ztracená
na počátku konce
Přesevšechno děkuji
*
Přečteno 514x
Tipy 38
Poslední tipující: PIPSQUEAK, fijalka, poustevník Jirka, Iva Borecká, hezule, Holis, Hannazka, NikitaNikaT., 6thSun, Dota Slunská, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)