Za zrdcadlem...
Uvězněná za zrdcadlem
křičim!
volám o pomoc!
...a chci utéct ven
a zase žít...
nejde to...
zazdil jsi mě tu navěky
a nedokážeš mi pomoct
tak jako
to nedokážou jiní...
vznášim
se v krajině naší
minulosti
...a tak krásně
se tu plácám
a topim ve vodě pod mostem
...
kde jsme spolu
sedáli...
...je to už dlouho
vzpomínáš?
ne?...to nevadí...
Přečteno 386x
Tipy 7
Poslední tipující: dva, B.a.r.b.a.r, blue, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)