Ano vyznívá trochu víc naštvaně, ale ne každý den kvete kvítí, ne každý den slunce svítí...však bude lépe ;-)))
PS:Ať Tě v práci zítra moc nedusí..
04.09.2005 18:59:00 | Tereza
Tak nějakýmu Jeníčkovi se zachtělo loupat perníček z tvého srdce??? I ten prevít jeden... :-)
04.09.2005 15:55:00 | Keilanne
Díky Makretko,
už se mi po Vás na Literu zastesklo.
Dneska mám konec dovolené, a tak jedna básenka trošku naštvaně, aby jsem se zase srovnala do pracovního procesu.
Hezkou neděli přeje Anny
04.09.2005 15:43:00 | Anny
Moc pěkný Anny...povedený...bez lásky srdce okorá a ze sladkého se stává trpké..pěkně:)
04.09.2005 15:38:00 | makretka