Některé lásky jsou opravdu hluboko uvnitř našich domů, tak hluboko, že nám skoro zatemňují všechny ostatní komnaty...:)
28.11.2008 11:40:00 | Dota Slunská
děkuju. Ale já to vůbec nepovažuju za černé a mrazivé.
Naopak závěr je pozitivní.
20.10.2008 11:33:00 | sýc
Dnes tu hodně čtu taková... nevím, černá, mrazivá, trochu děsivá dílka... Čím to, když je venku nádherně? ST! je za obsah, pač na mě dost zapůsobil.
20.10.2008 11:12:00 | NikitaNikaT.